Ervaringen teams en organisaties

klanten

Natasja, teammanager Achmea: "Prachtig om te zien wat er met mensen gebeurt als ze met zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid voor eigen loopbaan aan de slag gaan. Jullie kracht vind ik echt de persoonlijke benadering en de diepgang die je daarmee creert." (meerdaagse interventie rondom een aanstaande organisatieverandering)

Hugo, directeur zorginstelling: "Er zijn bijzonder verrassende resultaten behaald. Jullie hebben je kennis professioneel en flexibel ingezet. Er is nadrukkelijk gewerkt aan onderlinge communicatie, vertrouwen en leiderschap. In de samenwerking en tussen de teams zien we een duidelijke vooruitgang". (verbetertraject binnen een afdeling n.a.v. vastgelopen situatie)

Maartje, teamleider Agis : "Ik ben in mijn positie als medewerker en in mijn rol als teamleider begeleid. De interventie was voor mij enorm waardevol. Jullie hebben kennis van zaken en zijn betrokken en zorgvuldig. Top! Mijn medewerkers zijn enorm geholpen in 'het rouwproces' en het omgaan met verandering".  (interventie rondom sluiting van servicepunten, waarbij leidinggevenden en medewerkers zijn begeleid d.m.v. procesbegeleiding, training, workshops en coaching)

Boukje, hr adviseur Stenden: "Focus op eigen verantwoordelijkheid, heel verhelderend en het heeft echt voor verbeteringen gezorgd. Ik heb meerdere trajecten vanuit verschillende rollen met jullie meegemaakt en elk traject is het begin van iets anders; waardevol!" (interventie in het kader van verhoogde werkdruk waarbij leidinggevenden en medewerkers zijn ondersteund)