Mooie woorden

Deelnemers aan het woord

Training Leiderschap in persoonlijke ontwikkeling

Hanneke "Laag voor laag kwam ik dichter bij datgene waar het in essentie over gaat. De training heeft me weer helderheid en perspectief gegeven".

Jeff "Ik heb nog nooit een training gevolgd zoals deze. De interventies raken het diepste van je eigen ik."

Joyce "De training was voor mij een eye-opener. Mijn leerdoel is gedurende de training veranderd. Onder meer doordat ik inzicht in mijn gedrag heb gekregen en daardoor anders kan reageren." 

Ria "Deze training hielp mij een nieuwe kant op te bewegen. Er was echte aandacht; professioneel en persoonlijk. Bijzondere gesprekken, inspirerende ervaringsgerichte oefeningen en verrassende interventies hebben me beter in balans gebracht met mezelf en mijn omgeving."

 

LTC Boost (Leefstijltraining)


Juke "Deze training heeft bij mij precies die paar kwartjes laten vallen die ik nodig had om weer krachtig achter het roer van mijn eigen leven te (durven) gaan staan. Op een positieve manier en met een lichtere, mildere kijk op mezelf, waardoor ik de dingen weer met energie weet aan te pakken. Ik heb dankzij de opzet en de goede begeleiding erg veel geleerd.

Petra: "Deze training heeft me bewust gemaakt hoe ik beter moet gaan zorgen voor mezelf. Zorgen dat alle vier kamers (fysiek, mentaal, gevoel, zingeving) goed onderhouden worden. Ik heb geleerd dat verstoring van de balans een uitdaging is tot groei! "

 

Coaching
Waarover ben je het meest tevreden?

  • Ik heb duidelijk inzicht gekregen in eigen kwaliteiten en valkuilen.
  • De aangereikte en treffende inzichten.
  • Het zeer empatisch en analytisch vermogen van de coach.
  • De oprechte betrokkenheid en aanmoediging in het meedenken in de stappen die ik wilde zetten.
  • De rust en het vertrouwen van de coach. Het inzetten van ervaringsoefeningen.
  • Het échte gesprek kunnen voeren onder het genot van een wandeling.
  • Het leren luisteren naar mijn lichaam.